ESET Encryptie instellen op desktop of notebook

Activeren encryptie.

1. Na de initialisatie van de encryptie door TDCB verschijnt het onderstaande scherm.

2. Klik op “Restart now”

Voer onderstaande stappen uit.

1.       Klik op “Restart” in het scherm “Start protecting your data”

2.       Klik op “OK” in het scherm “Safe start mode”

Wachtwoord invoeren.

1. Typ twee keer een sterk wachtwoord

2. Klik op “OK”

Het encryptieproces wordt nu gestart. Dit kan even duren.

Bij een volgende herstart wordt nu om een wachtwoord gevraagd voordat Windows opstart.

1.        Over bij het vak “Password” het door jou bedachte wachtwoord in.

2.       Druk op enter. Het apparaat wordt nu opgestart.

Als alle stappen correct zijn uitgevoerd krijg je het onderstaande scherm te zien na het bevestigen van je wachtwoord.

Vervolgens moet na iedere start het ingestelde wachtwoord ingegeven worden.